Styrk teambygging med kollegerTi på topp styrker organisasjonskultur, mestring og energipåfyll på jobben! Det handler om tilhørighet, trivsel og felles opplevelser med kolleger. Tid i naturen reduserer også kroppens stresshormoner og bidrar til mer fornøyde ansatte. I tillegg vet vi at gode aktivitetstilbud er viktig både for å rekruttere og beholde gode ansatte.

 

Vi har turer for alle, uansett fysisk form. Den sosiale støtten fra kolleger, familie og venner gjør det også lettere å opprettholde gode aktivitetsvaner, som på sikt kan forebygge sykdom og redusere sykefravær. Ti på topp gjør en forskjell for de som deltar, mer enn 60% sier at de er mer i aktivitet enn tidligere.  Få med kollegaene ut på tur

  • Dere kan delta på et bedriftslag eller på fritiden med familie eller venner.  

     

  • Arranger gjerne noen fellesturer på jobben. Allier dere med ildsjeler fra ulike avdelinger som kan være med å planlegge en morsom tur. Legg lista på et nivå som motiverer alle til å bli med. 
     

  • Utfordre hverandre med noen interne belønninger som inspirerer. De ansatte kan også være med å konkurrere om Ti på topp´s mange lokale og nasjonale premier. 
     

  • Ikke glem å få med ledelsen. Ekstra gøy er det å lage interne konkurranser mellom avdelinger eller utfordre andre bedrifter. Dette kan styrke samholdet ytterligere og motivere til mer aktivitet.   

 

Inngå en bedriftsavtale
Fyll ut skjemaet så sender vi dere et uforpliktende tilbud.